Introduktion

Når din interesse for måske at spille sammen med os har fået dig til at kontakte os, tager vores dirigent20181120-193057_45077996895_o.jpg en første snak med dig om, hvilke muligheder orkestret tilbyder spillemæssigt, hvilke stemmer der er behov for at få besat samt de mere praktiske ting omkring orkestret.

Samtidigt giver det dig en fin mulighed for at fortælle om din spillemæssige baggrund samt dine mål og forventninger til at spille i vores orkester.

Du inviteres herefter til at besøge os på en almindelig øveaften i orkestret, så du på egen krop kan opleve, hvordan indøvning og samspil fungerer. Du er naturligvis velkommen til selv at sidde med i spillet.

Vi opfatter os selv som ukomplicerede med stor glæde i at spille på harmonika, men vi opfatter afstemning af forventninger som en sikkerhed for, at både musik og socialt samvær kommer til at fungere. Efter at være budt velkommen indgår du naturligvis på lige fod i hele orkestrets liv med øveaftener, koncerter og alle oplevelser i øvrigt.