Dirigenten

P3153469Orkestrets dirigent er Karin Fredborg. Hun er kendt i brede harmonikakredse gennem sit mangeårige virke som dygtig harmonikaspiller og leder af harmonikagruppen Madam Blå.

Siden 2007 har hun taget arven op som dirigent for Hillerød Harmonika Klubs orkester efter den navnkundige  Peter Nielsens mangeårige virke som orkestrets dirigent.

Gennem hendes musikvalg og faste styring af øveprocessen øger hun på en dygtig og kompetent måde kvaliteten i musikudøvelsen. Samtidigt inspirerer hun orkestrets medlemmer til at blive stadig bedre musikere.

Med sit store netværk sikrer hun også en værdifuld kontakt til andre orkestre, plus at hun inddrager dygtige gæsteundervisere i arbejdet med orkestret. Samtidigt har andre orkestre bud efter Karin som gæstedirigent.

Karins ernorme energi, positive indstilling, kreative temperament samt faste styring af orkestret medvirker til, at alle efter en øveaften går hjem med følelsen af at have arbejdet seriøst og opnået et resultat. Dét motiverer og skaber grundlag for succes ved den næste koncert.

Karin har trods sin relativt unge alder spillet i mere end 40 år. Hun er hele orkestrets samlingspunkt.